Uvjeti poslovanja

1. Narudžba

Nakon izvršenja narudžbe u roku 24 sata dobit ćete potvrdu narudžbe emailom ili sms-om na vaš mobilni telefon. Ako želite promijeniti narudžbu ili odustati od nje, kontaktirajte nas u roku 2 sata od kada ste primili potvrdu narudžbe na info@thegoldpill.hr. Ako Kupac u dogovorenom roku ne povuče svoju narudžbu smatra se da je ugovor o kupovini proizvoda između Kupca i Prodavatelja (Nakon izvršenja narudžbe u roku 24 sata dobit ćete potvrdu narudžbe emailom ili sms-om na vaš mobilni telefon. Ako želite promijeniti narudžbu ili odustati od nje, kontaktirajte nas u roku 2 sata od kada ste primili potvrdu narudžbe na info@thegoldpill.hr. Ako Kupac u dogovorenom roku ne povuče svoju narudžbu smatra se da je ugovor o kupovini proizvoda između Kupca i Prodavatelja (MMG Crex Limited) sklopljen. Prodavatelj je dužan u dogovorenom roku pošiljku zapakirati i poslati. Narudžbe zaprimljene do 13 sati radnim danom biti će poslane prvi slijedeći radni dan.

2. Dostava

Prodavatelj će dostaviti proizvod poštom u dogovorenom roku od 4 radna dana. Pošiljke dostavlja GLS.

Pošiljke se dostavljaju u roku od 2-4 radna dana (u veće gradove i mjesta pošiljke najčešće stižu u roku dva radnog dana).

Vaša pošiljka biti će isporučena u roku od 24 do 48 sati od zaprimanja obavijesti o slanju.

Kao način slanja možete odabrati dostavu pošiljke na vašu adresu. Za pošiljke dostavljene na adresu, ukoliko poštar ne zatekne nikog, ostavit će obavijest o prispijeću pošiljke koju u roku od 5 dana možete preuzeti.

Ukoliko ne primite pošiljku u roku od tri dana od kad ste primili obavijest (emailom ili sms-om) kontaktirajte nas.

3. Plaćanje

Plaćanje pouzećem, kreditna kartica ili paypal.

4. Popusti

Popusti su na količinu navedeni u obrascu narudžbe. Pri kupovini dva ili više proizvoda ne plaća se poštarina.

5. Pravo na odustajanje od kupovine i povrat proizvoda

Ugovor o kupovini sklopljen putem interneta ili elektroničke pošte Kupac može bez obzira na razlog raskinuti pisanom obavijesti u roku od 14 dana od primitka potvrde narudžbe od strane Prodavatelja na adresu elektroničke pošte: info@thegoldpill.hr. U slučaju raskida ugovora Kupac je dužan u roku od 30 dana, o svom trošku, vratiti proizvod Prodavatelju, a Prodavatelj je dužan najkasnije u roku 30 dana od primitka pisane obavijesti o raskidu ugovora vratiti Kupcu cjelokupan iznos. Proizvod mora biti nekorišten, neotvoren, neoštećen i u originalnom pakiranju. Priložena mora biti kopija ili original računa. Prodavatelj nije dužan primiti otkupne pošiljke ili pošiljke koje ne odgovaraju Prodavateljevim uvjetima poslovanja.

5b. Povrat novaca (garancija na povrat novaca)
Prodavatelj nudi garanciju na povrat novaca ako kupac s proizvodom nije zadovoljan. U tom slučaju kupac je dužan u roku 15 dana od dana kupovine obavijestiti prodavača o reklamaciji. Reklamaciju ćemo uvažiti, ako kupac vrati prvotno kupljeni proizvod bez jedne manjkajuće kapsule i priložen original ili kopiju računa. Iznos otkupnine bit će umanjen za troškove poštarine i manipulativnih radnji.

6. Cijene

Cijena proizvoda je cijena navedena na web stranici u trenutku predaje narudžbe. Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena te u tom slučaju dužan pismeno ili usmeno obavijestiti Kupca i ponuditi mu mogućnost promjene ili odustajanje od narudžbe. U sve cijene navedene na web stranici uračunat je PDV u iznosu od 25%.

7. Zaštita osobnih podataka

Prodavatelj se obavezuje trajno čuvati i štititi sve osobne podatke kupaca. Prodavatelj će osobne podatke iskoristiti samo za slanje naručene pošiljke (slanje informativnog materijala, ponuda i računa) te ostalu potrebnu komunikaciju. Korisnikovi podaci neće biti ni u kom slučaju dati na uvid neovlaštenim osobama.

U slučaju novosti primit ćete na svoju email-adresu obavijest s novostima. Ukoliko se s tim ne slažete, molimo da nas obavjestite.

8. Upravitelj trgovine

QEXLE LTD
15 Osborne Street
Newton Abbot TQ12 2DJ, UK

Email: info@thegoldpill.hr