Politika privatnosti

1. Koje podatke prikupljamo?

The Gold Pill UK prikuplja podatke od vas kada naručite na našoj stranici. Prilikom naručivanja na našoj stranici, po potrebi, od vas se može tražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte, adresu ili broj telefona.

2. Za što koristimo vaše podatke?

Sve informacije koje prikupljamo od vas mogu se koristiti na jedan od sljedećih načina. Za personalizaciju vašeg iskustva (vaši podaci nam pomažu da bolje odgovorimo na vaše individualne potrebe). Za poboljšanje naše web stranice (kontinuirano nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju informacija i povratnih informacija koje primamo od vas). Za poboljšanje korisničke usluge (vaši podaci nam pomažu da učinkovitije odgovorimo na vaše zahtjeve za korisničku podršku i potrebe za podrškom). Za obradu transakcija. Vaši podaci, bilo javni ili privatni, neće se prodavati, razmjenjivati, prenositi ili davati bilo kojoj drugoj tvrtki iz bilo kojeg razloga, bez vašeg pristanka, osim u izričitu svrhu isporuke kupljenog proizvoda ili tražene usluge. Za administriranje natjecanja, promocije, ankete ili druge značajke stranice. Za slanje povremenih e-poruka. Adresa e-pošte koju ste dali za obradu narudžbe može se koristiti za slanje informacija i ažuriranja koja se odnose na vašu narudžbu, uz primanje povremenih vijesti o tvrtki, ažuriranja, povezanih informacija o proizvodima ili uslugama itd.

3. Kako štitimo vaše podatke?

Provodimo niz sigurnosnih mjera kako bismo održali sigurnost vaših osobnih podataka kada naručite ili unesete, pošaljete ili pristupite svojim osobnim podacima. Nudimo korištenje sigurnog poslužitelja. Sve dostavljene osjetljive/kreditne informacije prenose se putem tehnologije Secure Socket Layer (SSL), a zatim se šifriraju u našu bazu podataka pružatelja pristupnika plaćanja kako bi im pristupile samo one osobe ovlaštene s posebnim pravima pristupa takvim sustavima i dužne su čuvati povjerljivost podataka. Nakon transakcije, vaši osobni podaci (kreditne kartice, brojevi socijalnog osiguranja, financijski podaci itd.) neće biti pohranjeni na našim poslužiteljima.

4. Koristimo li kolačiće?

Da (Kolačići su male datoteke koje stranica ili njezin pružatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem vašeg web-preglednika (ako dopuštate) koje omogućuju stranicama ili sustavima pružatelja usluga da prepoznaju vaš preglednik te zabilježe i zapamte određene informacije. Koristimo kolačiće za prikupljanje skupnih podataka o prometu stranice i interakciji na stranici kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolja iskustva i alate na stranici.

5. Otkrivamo li bilo kakve informacije vanjskim stranama?

Ne prodajemo, ne trgujemo niti na bilo koji drugi način prenosimo vaše osobne podatke vanjskim stranama. To ne uključuje treće strane od povjerenja koje nam pomažu u upravljanju našom stranicom, vođenju našeg poslovanja ili pružanju usluga vama, sve dok te strane pristaju čuvati ove informacije povjerljivima. Također možemo objaviti vaše podatke kada smatramo da je objavljivanje prikladno za usklađivanje sa zakonom, provođenje pravila naše stranice ili zaštita naših ili tuđih prava, imovine ili sigurnosti. Međutim, informacije o posjetiteljima koje nisu osobne mogu se dati drugim stranama za marketinške, reklamne ili druge svrhe.

6. Promjene naše Politike privatnosti

Ako odlučimo Politike privatnosti u nastavku.

7. Odustajanje od budućih komunikacija

Ako ne želite primati daljnje obavijesti od The Gold Pill, možete nas kontaktirati na adresi ili adresi e-pošte u nastavku.