Najčešća pitanja

Ovdje možete naći odgovore na najčešće postavljena pitanja o tableti The Gold Pill Plus. Ukoliko na Vaše pitanje ne pronađete odgovor ovdje, stojimo Vam na raspolaganju na info@thegoldpill.hr.

Je li The Gold Pill Plus stvarno učinkovit?

Poštujući europske zakone o navođenju dozvoljenih zdravstvenih tvrdnji, dodatku prehrani The Gold Pill Plus ne smijemo pripisivati djelotvornost i učinkovitost na određenim područjima. Na osnovu misljenja naših korisnika možemo Vam reći da nam muškarci svih dobnih skupina javljaju o boljoj kvaliteti spolnog odnosa i lakšem postizanju erekcije. Pri upotrebi nije nužno da će svi osjetiti iste promjene.

Koje su ostale prednosti?

Poštujući europske zakone o navođenju dozvoljenih zdravstvenih tvrdnji, dodatku prehrani The Gold Pill Plus ne smijemo pripisivati djelotvornost i učinkovitost. Za brže čitanje sastavili smo za vas sažetak misljenja, u kojima je opisano kakva su iskustva naše stranke imale sa samom tabletom, koliko brzo su postizali erekciju, kako im se libido povećao, kako im se spolni odnos promijenio, koliko im je erekcija bila tvrđa i čvršća i koliko se smanjilo vrijeme oporavka između orgazama. Muškarci su samopouzdaniji, njihove partnerice zadovoljnije i iznenađene promjenama. Neki korisnici s duljim vremenom korištenja javljaju o promjeni u duljini i debljini erekcije.

Što da napravim, ako sa proizvodom ne budem zadovoljan?

Vaša kupovina je u potpunosti sigurna. Ako sa proizvodom niste zadovoljni, vratit ćemo Vam cijeli iznos otkupnine umanjen za iznos poštarine i manipulativne troškove.

Koje sastojke sadrži?

The Gold Pill Plus sadrži najkvalitetnije sastojke koje pomažu u postizanju tvrđih, čvrćih i duljih erekcija. Više o samim sastojcima možete pročitati na stranici ‘Sastojci’.

Izazivaju li nuspojave?

Za razliku od ostalih kemijskih pripravaka i lijekova The Gold Pill Plus se temelji na jedinstvenoj kombinaciji prirodnih sastojaka. Samo rijetki korisnici su naveli pojavu blagih nuspojava poput suhih usta, zaštopanih sinusa, crvenila ili blage glavobolje. Ako primjetite neku od navedenih nuspojava savjetujemo vam da smanjite količinu koju uzimate na polovicu, jer se djelovanje tablete razlikuje od osobe do osobe. U slučaju da se pojave navedene nuspojave uzimajte dovoljno tekućine.

Koja su uputstva za uporabu?

S dovoljnom količinom vode uzmite 1 kapsulu 30-60 minuta pred spolnom aktivnošću. Unutar 24 sata smijete uzeti samo 1 kapsulu.

Nakon koliko vremena tableta počne djelovati?

Poštujući europske zakone o navođenju dozvoljenih zdravstvenih tvrdnji, dodatku prehrani The Gold Pill Plus ne smijemo pripisivati djelotvornost i učinkovitost na određenim područjima. Dodatku prehrani ne smijemo pripisivati učinak. Što o trajanju i početku djelovanja kažu naši korisnici možete pročitati u Mišljenjima kupaca, koji spominju da tableta može djelovati i dulje od 24 sata.

Kako mogu platiti?

Platiti možete predračunom, internet bankarstvom ili prilikom preuzimanja od poštara ili na šalteru u pošti, bez kreditnih kartica.

Koliko traje da mi stigne pošiljka?

Naručene proizvode primit ćete u roku 2-4 radna dana.

Hoće li se vidjeti što je u pošiljci?

Ne, pošiljke su potpuno diskretno zapakirane i neoznačene. Na pošiljci NIJE navedeno ime naše web stranice. Ukoliko pošiljku ipak ne želite preuzeti na kućnoj adresi, možete naručiti i preuzeti na glavnom poštanskom uredu u Vašem mjestu.