• Uvjeti poslovanja •

1. Narudžba

Nakon izvršenja narudžbe u roku 24 sata dobit ćete potvrdu narudžbe emailom ili sms-om na vaš mobilni telefon. Ako želite promijeniti narudžbu ili odustati od nje, kontaktirajte nas u roku 2 sata od kada ste primili potvrdu narudžbe na info@thegoldpill.hr ili nas nazovite na 091 950 54 94 . Ako Kupac u dogovorenom roku ne povuče svoju narudžbu smatra se da je ugovor o kupovini proizvoda između Kupca i Prodavatelja (MRM-Salus d.o.o.) sklopljen. Prodavatelj je dužan u dogovorenom roku pošiljku zapakirati i poslati. Narudžbe zaprimljene do 13 sati radnim danom biti će poslane isti dan, a narudžbe zaprimljene subotom i neradnim danom biti će poslane prvi slijedeći radni dan.

2. Dostava

Prodavatelj će dostaviti proizvod poštom u dogovorenom roku od 3 radna dana. Pošiljke dostavlja Hrvatska pošta.

Pošiljke se dostavljaju uslugom Hpekspres-e-paket Hrvatske pošte u roku od 3 radna dana (u veće gradove i mjesta pošiljke najčešće stižu u roku jednog radnog dana).

E-paket je usluga Hrvatske pošte za brzu, sigurnu i diskretnu dostavu pošiljaka na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka biti će isporučena u roku od 24 do 48 sati od obavijesti o slanju vaše pošiljke u gradove/mjesta I. zone (Popis gradova I. zone), odnosno do 72 sata u gradove/mjesta izvan I. zone.

Kao način slanja možete odabrati dostavu pošiljke na vašu adresu ili na poštanski ured. Za pošiljke dostavljene na adresu, ukoliko poštar ne zatekne nikog, ostaviti će obavijest o prispijeću pošiljke koju u roku od 5 dana možete preuzeti u isporučnom poštanskom uredu.

Ukoliko ste za način slanja odabrali dostavu pošiljke na poštanski ured, a niste ostavili adresu, molimo obratite pozornost da na kućnu adresu nećete dobiti obavijest o prispijeću pošiljke već je potrebno otići na isporučni poštanski ured u vašem gradu/mjestu i na šalteru naglasiti da očekujete e-paket pošiljku s dostavom na poštanski ured. Pošiljke dostavljene na poštanske urede pristižu u isporučni poštanski ured u vašem gradu/mjestu, a u Zagrebu, Rijeci i Splitu na glavni poštanski ured i čekaju na preuzimanje 15 dana od dana prispijeća.

Kašnjenje pošiljki poslanih iz poslovnih prostorija u nadležnosti je Hrvatske pošte i izvan utjecaja Prodavatelja. Ukoliko ne primite pošiljku u roku od tri dana od kad ste primili obavijest (emailom ili sms-om) kontaktirajte nas.

3. Plaćanje

a. uplatom na račun Prodavatelja: MRM Salus d.o.o., Špansko 32, Zagreb; ž-r: Hrvatska poštanska banka HPB, Zagreb IBAN HR86 2390 0011 1003 7961 2 (2390001-1100379612). Pošiljke će biti poslane nakon što sredstva budu vidljiva na računu Prodavatelja. b. Pouzećem - plaćanje otkupne pošiljke prilikom preuzimanja.

4. Popusti

Popusti su na količinu navedeni u obrascu narudžbe. Pri kupovini dva ili više proizvoda ne plaća se poštarina.

5. Pravo na odustajanje od kupovine i povrat proizvoda

Ugovor o kupovini sklopljen putem interneta ili elektroničke pošte Kupac može bez obzira na razlog raskinuti pisanom obavijesti u roku od 14 dana od primitka potvrde narudžbe od strane Prodavatelja na adresu elektroničke pošte: info@thegoldpill.hr. U slučaju raskida ugovora Kupac je dužan u roku od 30 dana, o svom trošku, vratiti proizvod Prodavatelju, a Prodavatelj je dužan najkasnije u roku 30 dana od primitka pisane obavijesti o raskidu ugovora vratiti Kupcu cjelokupan iznos. Proizvod mora biti nekorišten, neotvoren, neoštećen i u originalnom pakiranju. Priložena mora biti kopija ili original računa. Prodavatelj nije dužan primiti otkupne pošiljke ili pošiljke koje ne odgovaraju Prodavateljevim uvjetima poslovanja.

5b. Povrat novaca (garancija na povrat novaca)

Prodavatelj nudi garanciju na povrat novaca ako kupac s proizvodom nije zadovoljan. U tom slučaju kupac je dužan u roku 15 dana od dana kupovine obavijestiti prodavača o reklamaciji. Reklamaciju ćemo uvažiti, ako kupac vrati prvotno kupljeni proizvod bez jedne manjkajuće kapsule i priložen original ili kopiju računa. Iznos otkupnine bit će umanjen za troškove poštarine i manipulativnih radnji.

6. Cijene

Cijena proizvoda je cijena navedena na web stranici u trenutku predaje narudžbe. Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena te u tom slučaju dužan pismeno ili usmeno obavijestiti Kupca i ponuditi mu mogućnost promjene ili odustajanje od narudžbe. U sve cijene navedene na web stranici uračunat je PDV u iznosu od 25%.

7. Zaštita osobnih podataka

Prodavatelj se obavezuje trajno čuvati i štititi sve osobne podatke kupaca. Prodavatelj će osobne podatke iskoristiti samo za slanje naručene pošiljke (slanje informativnog materijala, ponuda i računa) te ostalu potrebnu komunikaciju. Korisnikovi podaci neće biti ni u kom slučaju dati na uvid neovlaštenim osobama.

U slučaju novosti primit ćete na svoju email-adresu obavijest s novostima. Ukoliko se s tim ne slažete, molimo da nas obavjestite.

Upravitelj trgovine
MRM-Salus d.o.o.
Špansko 32
10090 Zagreb

Telefon | 091 950 54 94
Email | info@thegoldpill.hr

Matični broj | 264 06 94
OIB | 70279767239
Račun otvoren kod | Hrvatske poštanske banke HPB, Zagreb
IBAN | HR86 2390 0011 1003 7961 2
Broj žiro računa | 2390001-1100379612
Temeljni kapital | od 21.000,00 kn uplaćen je u cijelosti
Direktor i član uprave | Marijana Bešker
Upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu 30.4.2010. | MBS: 080729913


Važna obavijest
the gold pill

Proizvod The Gold Pill pod brojem LOT 07/2018, EXP 07/2021, proizvođača Finebourne Trading Ltd iz Velike Britanije povlači se sa tržišta zbog utvrđenih nedozvoljenih supstanci. Ispričavamo se kupcima i molimo da ako slučajno još imaju kod sebe neki od navedenih proizvoda nam ga vrate na adresu tvrtke, bit će Vam vraćen novac. Zahvaljujemo se na razumijevanju i stojimo na raspolaganju za sva pitanja.