• Sastojci •

Sibriski ginseng (lat. Eleutherococcus senticosus). Sibirski ginseng potječe iz sibirske pokrajine te je u tradicionalnoj medicini poznat kao adaptogen jer pomaže u stresnim situacijama. Svojim posebnim načinom djelovanja utječe na mušku i žensku plodnost, istovremeno dižući razinu testosterona i time pozitivno djeluje na probleme s impotencijom. U kombinaciji s Panax Ginsengom predstavlja savršeno rješenje za muškarce koji imaju problema s erekcijom.

Panax Ginseng (lat. Panax ginseng). Panax Ginseng raste u zapadnoj Aziji, ponajviše u hladnijim krajevima. Njegov korijen se već u tradicionalnoj medicini koristio za liječenje impotencije, kao afrodizijak i kao stimulans, jer sadrži tvar ginsenosid koja potiče cirkulaciju i omogućava bolju prokrvljenost tkiva.

L-Arginin. L-Arginin je aminokiselina koja potiče cirkulaciju, širenje i opuštanje krvožilnog sustava. Kako? Pomoću nje se stijenke žila opuste i rašire čime je omogućen veći protok krvi. Uz to L-Arginin ima važnu ulogu u procesu sprematogeneze, jer pomaže pri nastanku i mobilnosti muških spermija.

Tribulus Terrestris. Tribulus Terrestris je uzgojen upravo u medicinske svrhe. U tradicionalnoj medicini poznata je njegova uporaba za poboljšanje muške spolne funkcije, jer povećava libido, produljuje erekciju istovremeno pomažući u spermatogenezi i pokretljivosti spermija.

Maca (lat. Lepidium meyenii). Maca je na glasu kao čudo sa Anda, jer je domorocima stoljećima predstavljala izvor snage i plodnosti. Ta južnoamerička biljka je postala poznata zbog svog utjecaja na plodnost koji proizlazi iz njezinih aktivnih sastojaka poput alkoloida, tanina, sterola, glukozinolata i masnih kiselina. Koristi se kao jak afrodizijak i energetik.