• Najčešća pitanja •

Ovdje možete naći odgovore na najčešće postavljena pitanja o tableti The Gold Pill. Ukoliko na Vaše pitanje ne pronađete odgovor ovdje, stojimo Vam na raspolaganju na info@thegoldpill.hr.

Je li The Gold Pill stvarno učinkovit?
Poštujući europske zakone o navođenju dozvoljenih zdravstvenih tvrdnji, dodatku prehrani The Gold Pill ne smijemo pripisivati djelotvornost i učinkovitost na određenim područjima. Na osnovu misljenja naših korisnika možemo Vam reći da nam muškarci svih dobnih skupina javljaju o boljoj kvaliteti spolnog odnosa i lakšem postizanju erekcije. Pri upotrebi nije nužno da će svi osjetiti iste promjene.

Koje su ostale prednosti?
Poštujući europske zakone o navođenju dozvoljenih zdravstvenih tvrdnji, dodatku prehrani The Gold Pill ne smijemo pripisivati djelotvornost i učinkovitost. Za brže čitanje sastavili smo za vas sažetak misljenja, u kojima je opisano kakva su iskustva naše stranke imale sa samom tabletom, koliko brzo su postizali erekciju, kako im se libido povećao, kako im se spolni odnos promijenio, koliko im je erekcija bila tvrđa i čvršća i koliko se smanjilo vrijeme oporavka između orgazama. Muškarci su samopouzdaniji, njihove partnerice zadovoljnije i iznenađene promjenama. Neki korisnici s duljim vremenom korištenja javljaju o promjeni u duljini i debljini erekcije.

Što da napravim, ako sa proizvodom ne budem zadovoljan?
Vaša kupovina je u potpunosti sigurna. Ako sa proizvodom niste zadovoljni, vratit ćemo Vam cijeli iznos otkupnine umanjen za iznos poštarine i manipulativne troškove.

Koje sastojke sadrži?
The Gold Pill sadrži najkvalitetnije sastojke koje pomažu u postizanju tvrđih, čvrćih i duljih erekcija. Više o samim sastojcima možete pročitati na stranici 'Sastojci'.

Izazivaju li nuspojave?
Za razliku od ostalih kemijskih pripravaka i lijekova The Gold Pill sadrži samo prirodne sastojke. Samo rijetki korisnici nam javljaju da su osjetili blage nuspojave poput suhih usta, začepljenog nosa ili crvenila lica. U slučaju da opazite takve nuspojave, savjetujemo vam da smanjite dozu. Pijte dosta tekućine i pratite promjene u organizmu. Vaše zdravlje nam je na prvom mjestu. Umjesto cijele, vi možete uzeti i pola kapsule, svako tijelo je različito, nekome je dosta već i pola.

Koja su uputstva za uporabu?
Sa dosta tekućine uzmite jednu kapsulu 30-60 minuta prije spolne aktivnosti. Nemojte prekoračivati dnevnu dozu od 1 tablete.

Nakon koliko vremena tableta počne djelovati?
Poštujući europske zakone o navođenju dozvoljenih zdravstvenih tvrdnji, dodatku prehrani The Gold Pill ne smijemo pripisivati djelotvornost i učinkovitost na određenim područjima. Dodatku prehrani ne smijemo pripisivati učinak. Što o trajanju i početku djelovanja kažu naši korisnici možete pročitati u Mišljenjima kupaca, koji spominju da tableta može djelovati i do 3 dana.

Zašto izabrati The Gold Pill, a ne proizvode koji sadrže „Sildenafil Citrat“?
ildenafil Citrat je ljekovita djelatna tvar koja je dostupna samo na recept i umjetno stimulira erekciju kod muškaraca koji imaju problema sa erektilnom disfunkcijom ili impotencijom. The Gold Pill je biljna alternativa za koju korisnici tvrde da ima sličan učinak, ali manje nuspojava. Sildenafil Citrat je skup i izaziva nuspojave koje uključuju probleme sa očima, erekcije dulje od 4 sata, srčanu kap, neredovito kucanje srca i čak i smrt.

Kako mogu platiti?
Platiti možete predračunom, internet bankarstvom ili prilikom preuzimanja od poštara ili na šalteru u pošti, bez kreditnih kartica.

Koliko traje da mi stigne pošiljka?
Naručene proizvode primit ćete u roku 1-3 radna dana. Narudžbe zaprimljene radnim danom do 13h šaljemo isti dan. Pošiljka većinom stigne već sljedeći dan, ali rok isporuke Hrvatske pošte je 3 dana.

Hoće li se vidjeti što je u pošiljci?
Ne, pošiljke su potpuno diskretno zapakirane i neoznačene. Na pošiljci NIJE navedeno ime naše web stranice. Ukoliko pošiljku ipak ne želite preuzeti na kućnoj adresi, možete naručiti i preuzeti na glavnom poštanskom uredu u Vašem mjestu.

Što znači slanje na poštanske urede?
Ova usluga se prije zvala poste restante, a sada je poznata pod nazivom dostava na poštanski ured. Prilikom narudžbe izaberite dostavu na poštanski ured i time izbjegnite slanje na kućnu adresu. Takva dostava podrazumijeva da vas pošiljka čeka na glavnoj pošti u vašem mjestu ili gradu 15 dana te da na kućnu adresu nećete dobiti obavijest o dolasku pošiljke. Točan datum slanja pošiljke javit ćemo vam na ostavljenu email-adresu ili porukom na broj mobitela.